Tete op zijn plek bij Fulham: 'Maar voor Ajax kom ik altijd terug, haha'

door Thijs Zwagerman 134

Bron ESPN

Tete op zijn plek bij Fulham: 'Maar voor Ajax kom ik altijd terug, haha'

door Thijs Zwagerman 134

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kenny Tete is dit seizoen met Fulham gepromoveerd naar de Premier League. Door verschillende blessures speelde de oud-Ajacied minder dan gehoopt, maar volgend seizoen hoopt hij zich op het hoogste niveau van Engeland te kunnen tonen.

In gesprek met ESPN spreekt Tete over zijn, in persoonlijk opzicht, teleurstellende seizoen. ‘Aan het begin van het seizoen scheurde ik mijn hamstring af. Toen ben ik lange tijd geblesseerd geweest, maar uiteindelijk goed teruggekomen. En daarna ben ik eigenlijk weer geblesseerd geraakt. Het is niet mijn beste jaar, maar ik ben superblij dat we zijn gepromoveerd.’

Inmiddels is Tete aan de betere hand, zo vertelt de rechtsachter. ‘Ik voel me nu steeds beter en beter. Ik train goed en ik voel me goed. Van hieruit ga ik weer verder bouwen’, stelt de fysiek sterke verdediger, die aangeeft voorlopig bij Fulham te blijven.

Toekomst bij Fulham

Met zijn huidige club wil Tete volgend seizoen de Premier League ingaan en bovendien heeft de Nederlander bij Fulham nog een contract tot medio 2024. Ook een terugkeer bij Ajax lijkt niet aan de orde. ‘Ik ben hier voorlopig nog wel, hoor. Ik ben hier blij en gelukkig en ik zie niet echt een reden om weg te gaan. Ajax? Daar kom ik altijd voor terug, haha’, besluit Tete gekscherend.

Lees ook
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties