Ten Hag: 'Gaat om het winnen van trofeeën, beste gevoel dat je kunt hebben'

door Jesse ter Haar 6

Bron Manchester United

Ten Hag: 'Gaat om het winnen van trofeeën, beste gevoel dat je kunt hebben'

door Jesse ter Haar 6

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Manchester United-coach Erik ten Hag heeft aangegeven dat zijn team zich volledig moet concentreren op de aankomende wedstrijd tegen Nottingham Forest, in plaats van zich te richten op de toekomst en mogelijke trofeeën. 'Het gaat erom dat we trofeeën winnen. We hebben een goede kans, maar we moeten van wedstrijd tot wedstrijd denken', aldus Ten Hag.

De coach benadrukt op de website van Manchester United ook hoe belangrijk het is voor de fans om weer een trofee te winnen. 'Het was het beste gevoel dat je kunt hebben, een trofee winnen. Ik had in mijn carrière het geluk om enkele trofeeën te winnen en het was magnifiek, vooral voor de fans. Het is zo geweldig', aldus de oefenmeester.

De fans van Manchester United hebben volgens de coach veel ervaring met het winnen van prijzen, met name de oudere fans. Ten Hag erkent dat het te lang geleden is sinds het team een trofee heeft gewonnen en dat het team zich daarvan bewust is. 'We moeten alles doen om een trofee binnen te halen', zo klinkt de voormalig succescoach van Ajax.

Arsenal - Manchester United

Ten Hag ging tot slot ook in op de 3-2 nederlaag tegen Arsenal van afgelopen weekend. Er was kritiek op de verdediging, maar de trainer gelooft niet dat het aan de organisatie lag. 'Ik denk niet dat ze veel clear shots hadden, de enige keer was uit een vrije trap. De rest waren schoten van afstand, toen we veel verdedigers hadden tussen de bal en het doel. Als je drie doelpunten incasseert in een topwedstrijd, is het erg moeilijk om de wedstrijd te winnen.'

Weet Davy Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.