Speel jij na de winterstop op de voetbalschoenen van jouw sterspeler?

door NielsOpdam 0

Bron ad

Speel jij na de winterstop op de voetbalschoenen van jouw sterspeler?

door NielsOpdam 0

Bron ad

Laatst geüpdatet

De twaalfde man zit weer thuis achter de buis. En zelfs daar mag je niet meer dan vier van je collega’s of mede-fans uitnodigen. Hoe verschrikkelijk is het om niet meer het stadion in te mogen. Je wilt ook deze jaargang optimaal van je seizoenkaart gebruik kunnen maken. Of het na half januari echt anders wordt is maar afwachten. De situatie kan per week veranderen. Het is in de Arena niet alleen stil aan de overkant wanneer Ajax weer scoort het is voorlopig stil in het hele stadion.

Toch hoef je zelf niet stil te zitten en kun je aan de slag gaan met je conditie of op het trapveldje in de buurt aan je eigen skills gaan werken. De winterstop is ook de juiste tijd om een naar nieuwe kicksen uit te kijken. Daarbij is het handig om te weten met wat voor voetbalschoenen jouw sterspelers de bal beroeren om te scoren. En nu we weer tot 20:00 uur buiten mogen sporten moet je niet te lang wachten met de aanschaf van je nieuwe schoenen. Bekijk voetbalschoenen van alle merken daarom op de plek waar ze allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet zijn.

Adidas Predators

Ajax-keeper André Onana is weer terug van weggeweest. Inmiddels heeft hij weer twee officiële wedstrijden gespeeld. Op dit ogenblik is hij voor Kameroen actief bij de Afrika Cup. André Onana speelt net als Manchester United middenvelder Paul Pogba op Adidas Predators. Bekende spelers zoals David Beckham en Zinedine Zidane maakten furore op de allereerste editie van de Adidas Predators.

Vooral het model de X19+ zonder veters is enorm populair op de voetbalvelden. Dit is wel meteen de duurste uit zijn categorie. Een enorm voordeel van deze voetbalschoen is dat hij ultralicht is. Met deze schoen ga je als een topsprinter over het veld. Mede door dit schoeisel komt Liverpool speler Mohamed Salah tot zijn buitengewone prestaties in de premier league.

Nike Mercurial Vapor 14

Oud Ajax-speler Frenkie de Jong laat op zijn Nike Mercurial Vapor 14 zien welke kwaliteiten hij in huis heeft. Wekelijks maakt hij een enorm aantal meters op deze voetbalschoenen van topkwaliteit. Hij speelt met deze Nike’s zijn wedstrijden voor het Nederlands Elftal en in de Spaanse competitie bij Barcelona. Eén van de voordelen van deze voetbalschoen is dat deze schoen gemaakt is met Flyknit rondom de enkels. De schoen zal daarom iedereen passen.

Puma King

Eén van de meest legendarische merken op het voetbalveld is de Puma King. Dat is de voetbalschoen die legendes als Diego Maradona, Pelé en Johan Cruijff onsterfelijk maakten. Dit merk staat nu weer volop in de spotlights sinds Neymar overstapte van Nike naar Puma. De huidige versie is een upgrade van de ooit zo vermaarde oude model.

Weer spelen

Het is te hopen dat ook alle amateurs weer snel hun wedstrijden kunnen spelen. Het zou toch jammer zijn als je Nike, Adidas of Puma werkeloos in je sporttas blijven zitten. De sfeer in de kleedkamer en samen zingend onder de douche na een overwinning het hoort er allemaal bij. Zie je dat laatste niet zitten dan kun je zelf altijd nog een bad kopen om daarin te mijmeren van overwinningen in een vol stadion.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.