Schmidt: 'Was niet mogelijk om meer te bereiken'

door Finn Dekker 19

Bron De Telegraaf

Schmidt: 'Was niet mogelijk om meer te bereiken'

door Finn Dekker 19

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Volgens Roger Schmidt zat er voor PSV niets meer in dan de tweede plaats dit seizoen. Ajax is volgens de Duitser door meer ervaring veel verder. De trainer denkt dat de Eindhovenaren volgend jaar wel een grote kans heeft op de titel en het Ajax lastiger te maken, gezien het fundament dat dit seizoen is gelegd.

'Uiteindelijk denk ik dat het niet mogelijk was meer te bereiken dan de tweede plaats. Ajax ontwikkelt zich al jaren achtereen met de coach en de spelers, ze hebben wat meer tijd met elkaar achter de rug. Wij zijn dit seizoen met iets nieuws begonnen', citeert De Telegraaf de trainer van de nummer twee van de Eredivisie.

'We hebben ervaring opgedaan, het is een veeleisend jaar geweest voor iedereen, dus alles bij elkaar kunnen we tevreden zijn als we de tweede plaats veiligstellen. Vervolgens moeten we het moment pakken om ons te kwalificeren voor de Champions League. Dat zou geweldig zijn voor volgend seizoen en dan proberen we het gat wat te dichten', besluit Smidt.

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.