Savastano tekent transfervrij bij FC Dordrecht

door Thijs Zwagerman 8

Bron FC Dordrecht

Savastano tekent transfervrij bij FC Dordrecht

door Thijs Zwagerman 8

Bron FC Dordrecht

Laatst geüpdatet

Mauro Savastano vervolgt zijn loopbaan in de Keuken Kampioen Divisie bij FC Dordrecht. De linksback, die jarenlang speelde in de jeugdopleiding van Ajax, heeft een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar getekend in Dordrecht, zo meldt de club middels de officiële kanalen.

De inmiddels 24-jarige Savastano kwam als tiener in de Ajax-jeugd terecht en speelde vervolgens jarenlang samen in een lichting met onder meer Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Noussair Mazraoui. Savastano maakte ook zijn debuut voor Jong Ajax en speelde uiteindelijk 34 wedstrijden voor de Ajax-beloften, waarna hij door Ajax werd verhuurd aan Go Ahead Eagles.

Een halfjaar later vertrok Savastano definitief uit Amsterdam. De linksachter verruilde de hoofdstad voor Alkmaar en tekende een contract bij AZ. Ook daar bleef een doorbraak in de hoofdmacht uit, waarna uit vorige zomer transfervrij vertrok uit Alkmaar. Na een jaar zonder club heeft Savastano in FC Dordrecht eindelijk weer een nieuwe werkgever gevonden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties