Sandler en Dilrosun maken transfer naar Franse competitie

door Terrence Riepma 8

Sandler en Dilrosun maken transfer naar Franse competitie

door Terrence Riepma 8

Laatst geüpdatet

Philippe Sandler en Javairô Dilrosun vertrekken naar de Franse competitie. De oud-Ajacieden zijn op de laatste dag van de transferperiode verhuisd naar respectievelijk ESTAC Troyes en Girondins de Bordeaux. Voor beide spelers geldt dat ze worden verhuurd voor een jaar van hun oorspronkelijke clubs.

Bij Sandler is de oorspronkelijke club Manchester City. De Britse club nam de centrale verdediger over van PEC Zwolle in juli van 2018. Tot en met 2016 speelde Sandler voor de jeugd van Ajax. In de Premier League brak de inmiddels 24-jarige nooit door en nu staat een één-jarig avontuur bij Troyes op het programma. Er is geen optie tot koop voor de Franse club.

Dilrosun staat onder contract bij Hertha BSC. Bij de Duitse club is de vleugelaanvaller echter op een zijspoor beland en hoeft hij niet meer op speelminuten te rekenen. Bordeaux was daarnaast op zoek naar een vervanger voor de talentvolle Yacine Adli, die vertrokken is naar AC Milan. De 23-jarige Amsterdammer heeft ook al zijn debuut gemaakt voor het Nederlands elftal. Dit deed hij tijdens de wedstrijd tegen Duitsland in de Nations League (2-2) eind 2018, toen hij het veld opkwam voor Ryan Babel.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.