Romano: 'Van de Beek gaat in januari zeker vertrekken bij Manchester United'

door Jesse ter Haar 70

Bron The United Stand

Romano: 'Van de Beek gaat in januari zeker vertrekken bij Manchester United'

door Jesse ter Haar 70

Bron The United Stand

Donny van de Beek neemt in januari afscheid van Manchester United, zo vertelt Fabrizio Romano bij The United Stand. De middenvelder komt amper tot niet aan spelen toe in Engeland en is zodoende toe aan de volgende stap in zijn loopbaan.

'Donny gaat in januari zeker weten vertrekken', zo vertelt de specialist op het gebied van de transfermarkt. 'Hij moet en wil dat, omdat hij wil spelen. Het is zonde, want Donny wilde niets liever dan voetballen voor Manchester United. Hij wilde deze kans aangrijpen, maar helaas voor hem speelde hij nooit.'

Even verschenen er in de zomerse transferperiode dat Ajax zou inzetten op een terugkeer van Van de Beek, maar dat was al snel van de baan. De middenvelder zou toen zelf nog niet open hebben gestaan voor een terugkeer in Amsterdam. Maurice Steijn, de toenmalige trainen van de recordkampioen van Nederland, zou Van de Beek destijds graag aan zijn selectie hebben toegevoegd.

Van de Beek bleef in Manchester

Even daarna kwam naar buiten dat Manchester United openstond voor een vertrek van het product uit de jeugdopleiding van Ajax. Van de Beek werd niet ingeschreven voor de Champions League en Royal Antwerp en Galatasaray werden genoemd als mogelijke opties voor de oud-Ajacied. Tot een vertrek uit Engeland kwam het echter nooit, waarna Van de Beek wel werd ingeschreven voor de Premier League.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.