Real Madrid pakt volle winst bij Bayern

door JipVR 108

Real Madrid heeft zichzelf een grote dienst bewezen door uit bij Bayern Munchen te winnen in de halve finale Champions League. In de Allianz Arena werd het 1-2 in het voordeel van de Madrilenen. Op 1 mei wordt de return in Estadio Santiago Bernabeu afgewerkt.

Voor de thuisploeg was er in eerste instantie weinig aan de hand en men kwam zelfs na een halfuur op voorsprong via Joshua Kimmich, die vrij eenvoudig keeper Kaylor Navas wist te verslaan. Vlak voor rust was de keeper aan de kant van Bayern, Sven Ulreich, echter ook niet scherp, waardoor Marcelo de gelijkmaker kon maken. Na rust maakte Asensio de winnende en zodoende heeft Real een goede uitgangspositie voor de finale van het miljardenbal.

FT | Bayern München - Real Madrid (1-2)
1-0 Kimmich (28')
1-1 Marcelo (44')
1-2 Asensio (57')