PSV-perschef Thijs Slegers op 46-jarige leeftijd overleden

door Bart Veenstra 62

Bron PSV.nl

PSV-perschef Thijs Slegers op 46-jarige leeftijd overleden

door Bart Veenstra 62

Bron PSV.nl

Laatst geüpdatet

PSV heeft maandag laten weten dat het met droefenis heeft kennisgenomen van het overlijden van Thijs Slegers. De perschef van de Eindhovense club overleed na een oneerlijke strijd tegen zijn slopende ziekte. Slegers werd slechts 46 jaar oud.

Slegers was jarenlang PSV-watcher voor verschillende media, waarna hij in 2015 de perschef werd van de club uit Eindhoven. 'Zeven jaar heeft hij die rol met passie vervuld', zo schrijft PSV. In 2020 veranderde de wereld van Slegers toen hij hoorde dat hij leed aan acute leukemie. 'Na een zwaar medisch traject pakte hij vol goede moed zijn werk bij PSV weer op. Begin dit jaar kreeg hij van de artsen te horen dat ze niets meer voor hem konden doen', aldus de Eindhovense club.

In de afgelopen tijd zette Slegers - die er zelf geen baat meer bij had - zich in voor de werving van bloed- en stamceldonoren. 'Dat deed hij, zoals altijd, met veel succes. Duizenden mensen hebben zich de afgelopen tijd aangemeld bij Matchis en Sanquin. De club is in gedachte bij zijn familie en alle nabestaanden en wenst iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies', besluit PSV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.