PSV overleeft spektakelstuk en stoot door naar laatste voorronde Champions League

door Bauke van Elk 3466

PSV heeft het tweeluik tegen AS Monaco weten te overleven en stoot door naar de laatste voorronde van de Champions League. De ploeg uit Eindhoven kwam na twintig minuten op voorsprong tegen de Monegasken maar gaf het in de tweede helft volledig weg en kwam op een 1-2 achterstand. Eén minuut voor tijd wist Erick Gutierrez PSV te redden door de gelijkmaker te maken en dus gingen de ploegen verlengen. Uiteindelijk was het aanvoerder Luuk de Jong die PSV kopte richting de laatste voorronde, dan treedt de ploeg aan tegen Rangers FC.

FT | PSV - AS Monaco (3-2) (4-3)