PSV buigt achterstand om na rode kaart Ocampos; Champions League-overwintering lonkt

door Youri van Straaten 1128

PSV heeft woensdagavond een 2-0 achterstand omgebogen naar een 2-3 overwinning tegen Sevilla. De Spanjaarden kwamen na 24 minuten op voorsprong door een goal van Sergio Ramos. Vlak na rust was het opnieuw raak voor Sevilla, want Youssef En-Nesyri maakte er 2-0 van. Even later pakte oud-Ajacied Lucas Ocampos binnen vijf minuten twee keer geel en dus rood. Kort daarna scoorde Ismael Saibari met een mooie goal de 2-1. In de 81e minuut werd het gelijk, nadat de andere oud-Ajacied Nemanja Gudelj een ongelukkig eigen doelpunt maakte. In de blessuretijd kwam PSV op 2-3 door een doelpunt van Ricardo Pepi. Als Arsenal later op de woensdagavond wint van RC Lens is plaatsing voor de achtste finales een feit.

FT. | Sevilla - PSV (2-3)