Nieuwe tegenvaller voor Mazraoui: 'Verdediger komende wedstrijden niet inzetbaar'

door Robin Ridder 14

Bron Bayern München

Nieuwe tegenvaller voor Mazraoui: 'Verdediger komende wedstrijden niet inzetbaar'

door Robin Ridder 14

Bron Bayern München

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui heeft te maken met een nieuwe tegenvaller. De oud-Ajacied is de komende wedstrijden namelijk niet inzetbaar voor het wisselvallige Bayern München. De verdediger zou kampen met een bovenbeenblessure.

De Zuid-Duitse club meldt op de officiële kanalen dat het zou gaan om een spierscheuring in zijn linkerbovenbeen. 'Hij is de komende wedstrijden niet beschikbaar', aldus Bayern. Marokkaans international Mazraoui liep de blessure zondag op in het verloren duel met VfL Bochum (2-3) en moest al na een halfuur naar de kant.

Het is crisis bij Bayern na drie nederlagen op rij. Eerst was koploper Bayer Leverkusen met 3-0 te sterk, daarna volgde een 1-0-nederlaag bij Lazio in het eerste duel uit de achtste finales van de Champions League. Bayern heeft in de Bundesliga al acht punten achterstand op Leverkusen.

Niet de eerste blessure voor Mazraoui 

Het is niet de eerste keer dat Mazraoui dit seizoen niet beschikbaar is voor Bayern. Tussen medio december en eind januari kampte hij ook al met een spierblessure, waardoor hij naast wedstrijden met Bayern ook de groepsfase van de Afrika Cup met Marokko aan zich voorbij moest laten gaan. Naast de blessure van de oud-Ajacied geeft de Duitse club, via X, ook een update over een aantal andere spelers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.