Naar verluidt: 'Ziyech door zaakwaarnemer aangeboden bij FC Barcelona'

door Terrence Riepma 69

Bron AS

Naar verluidt: 'Ziyech door zaakwaarnemer aangeboden bij FC Barcelona'

door Terrence Riepma 69

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 30 december

'Ziyech door zaakwaarnemer aangeboden bij FC Barcelona'

Hakim Ziyech zou door zijn zaakwaarnemer aangeboden zijn bij FC Barcelona, zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde Gerard Romero via Twitter. De aanvaller van Chelsea FC leek de afgelopen maand weer wat vaker aan bod te komen in Londen, maar zat de afgelopen drie wedstrijden weer op de bank. In de Catalaanse hoofdstad zou Ziyech op meer speeltijd kunnen rekenen. Ook Anthony Martial (Manchester United) en Bryan Gil (Tottenham Hotspur) zouden zijn aangeboden bij FC Barcelona.

Maandag 27 december

'AC Milan brengt bod van 30 miljoen euro uit op Botman'

AC Milan heeft een bod uitgebracht op Sven Botman, zo meldt La Gazzetta dello Sport maandagochtend. Het zou gaan om een bedrag van maar liefst 30 miljoen euro voor de gewilde verdediger van Lille OSC. Newcastle United zou namelijk ook verregaande interesse hebben in de Oud-Ajacied. Reden achter het bod van de Rossoneri is de blessure van Simon Kjaer en het lage vertrouwen in Alessio Romagnoli. Botman zou dan een duo kunnen vormen met Fikayo Tomori, mocht de 21-jarige Nederlander de stap naar de Serie A maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties