Naar verluidt: 'FC Barcelona overweegt contract Dest te ontbinden'

door Wessel Kroon 164

Naar verluidt: 'FC Barcelona overweegt contract Dest te ontbinden'

door Wessel Kroon 164

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer geopend, dus dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax weer toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 30 juli

'FC Barcelona overweegt contract Dest te ontbinden'

FC Barcelona zou overwegen om het contract van oud-Ajacied Sergiño Dest te ontbinden. Dat meldt de Spaanse journalist Javi Miguel. De rechtsback maakt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen geen goede indruk bij Barcelona en dus zoeken de Catalanen naar een oplossing voor beide partijen. Als er geen aanbiedingen komen van geïnteresseerde clubs, behoort een ontbinding van zijn contract tot de mogelijkheden.

Dinsdag 25 juli

'Zenit ziet in Neres opvolger vertrekkende Malcolm'

David Neres staat in de belangstelling van Zenit St. Petersburg, zo weet het Portugese medium A Bola. In Rusland ziet men in Neres de opvolger van Malcolm, die op zijn beurt op het punt staat een transfer te maken naar Al Hilal. Volgens A Bola heeft Zenit zo'n dertig miljoen euro over voor de oud-Ajacied, maar is zijn club SL Benfica voorlopig niet bereid om mee te werken aan een transfer. Daarnaast zijn er enkel nog informele gesprekken gevoerd.

Maandag 24 juli

'Spartak Moskou in gesprek met Spurs om Sánchez'

Spartak Moskou aast op Davinson Sánchez, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. De oud-Ajacied mag weg bij Tottenham Hotspur en Spartak Moskou zou hem graag willen overnemen. De Russische club heeft zo'n twaalf miljoen euro over voor de centrumverdediger. Of Sánchez' werkgever ermee akkoord gaat, moet nog blijken. Wel heerst er optimisme aan Russische kant over het rondkomen van de deal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.