Naar verluidt: 'Vertrek De Jong bij FC Barcelona waarschijnlijker dan ooit'

door Bart Veenstra 73

Bron AS

Naar verluidt: 'Vertrek De Jong bij FC Barcelona waarschijnlijker dan ooit'

door Bart Veenstra 73

Bron AS

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 9 februari

'Vertrek De Jong bij FC Barcelona waarschijnlijker dan ooit'

Een zomers vertrek van Frenkie de Jong bij FC Barcelona is waarschijnlijker dan ooit. Dat meldt het Spaanse medium Relevo, dat doorgaans als betrouwbaar wordt gezien. De Jong speelt sinds 2019 bij FC Barcelona, is een belangrijke speler voor de Catalaanse club, maar mogelijk komt er een einde aan zijn dienstverband bij Barça. Eerder wilde De Jong nog bij FC Barcelona blijven, maar nu is dat niet zo zeker meer.

Volgens Relevo is de oud-Ajacied teleurgesteld over de huidige situatie van FC Barcelona. De club speelt al jaren niet meer mee om de winst van de Champions League en daar zou De Jong van balen. Barça zelf zou ook denken aan een vertrek van De Jong. De club staat er financieel niet goed voor en een verkoop van De Jong zou de club financieel flink vooruit kunnen helpen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.