Naar verluidt: 'Tuchel wil De Ligt naar Chelsea halen'

door Bart Veenstra 40

Bron AS

Naar verluidt: 'Tuchel wil De Ligt naar Chelsea halen'

door Bart Veenstra 40

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 24 september

'Tuchel wil De Ligt naar Chelsea halen'

Chelsea-trainer Thomas Tuchel zou Matthijs de Ligt graag toevoegen aan zijn selectie. De oud-Ajacied, die sinds 2019 voor Juventus speelt, staat volgens The Daily Mirror bovenaan de verlanglijst van de Duitse trainer. Op dit moment beschikt Chelsea met Andreas Christensen, Thiago Silva en Antonio Rüdiger over drie centrale verdedigers, al beschikken zij allen over een aflopend contract.

Om die reden is De Ligt nu in beeld bij Chelsea. Bij Juventus is De Ligt niet zeker van een basisplaats en bovendien zou hij een afkoopsom in zijn contract hebben staan.

Dinsdag 21 september

'Pynadath duikt op bij Chelsea'

Voormalig Ajax-speler Joshua Pynadath is op proef geweest bij Chelsea, zo meldt het op Chelsea gefocuste en goed ingevoerde Twitter-account CarefreeYouth. Pynadath is sinds de zomer van 2020 clubloos na zijn vrijwillige vertrek bij Ajax. De technisch begaafde buitenspeler schopte het tot acht wedstrijden in Jong Ajax, maar wist sinds zijn vertrek uit Amsterdam tot op heden geen nieuwe club te vinden. Of de inmiddels negentienjarige Pyndath, die ook een verleden in de jeugdopleiding van Real Madrid heeft, na zijn proefperiode bij Chelsea ook daadwerkelijk zijn loopbaan vervolgt bij The Blues is vooralsnog niet bekend.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties