Naar verluidt: ''PSV waagt serieuze poging voor Davinson Sánchez'

door Bram Bark 231

Bron AS

Naar verluidt: ''PSV waagt serieuze poging voor Davinson Sánchez'

door Bram Bark 231

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is weer geopend, dus dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax weer toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

'PSV waagt serieuze poging voor Davinson Sánchez'

PSV is volgens VI-journalist Marco Timmer hard bezig om Davinson Sánchez naar Eindhoven te halen. De oud-Ajacied werd eerder gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. Nu lijkt dus concurrent PSV de Colombiaan binnen te willen halen. Het is de laatste dag dat de Nederlandse transferwindow geopend is. Of het PSV gaat lukken om in de sloturen de verdediger van Tottenham Hotspur in te lijven moet blijken.

'Van de Beek staat ook op shortlist bij Genoa'

Donny van de Beek staat niet alleen in de belangstelling van FC Lorient, ook Genoa CFC is serieus in de markt voor de oud-Ajacied, zo schrijft Gianluca Di Marzio. De Italiaanse club wil voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe middenvelder binnenhalen. Er staan 'drie grote namen' op een shortlist. Naast Van de Beek worden ook Tanguy Ndombélé en Berkan Kutlu genoemd. Genoa verwacht bij Kutlu de meeste kans te maken, maar overweegt het ook om zich bij Manchester United te melden om Van de Beek te huren.

'Manchester United en FC Lorient akkoord over huurtransfer Van de Beek'

Donny van de Beek vervolgt zijn carrière mogelijk in de Franse Ligue 1. Footmercato schrijft woensdag dat Manchester United en FC Lorient een akkoord hebben bereikt over een transfer op huurbasis. Eerder werd Van de Beek, die nog een contract tot de zomer van 2025 bij Manchester United heeft, gelinkt aan Real Sociedad.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.