Naar verluidt: 'FC Barcelona luistert naar aanbiedingen voor De Jong en Dest'

door Terrence Riepma 145

Bron AS

Naar verluidt: 'FC Barcelona luistert naar aanbiedingen voor De Jong en Dest'

door Terrence Riepma 145

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 10 december

'FC Barcelona luistert naar aanbiedingen voor De Jong en Dest'

FC Barcelona zou er voor open staan om Frenkie de Jong in de winterstop te verkopen, zo meldt Mundo Deportivo. De Catalaanse club verkeert nog steeds in geldnood en de verkoop van enkele spelers zou de pijn moeten verlichten. Ondanks dat trainer Xavi de Nederlandse middenvelder hoog in het vaandel heeft staan, zou een verkoop van de oud-Ajacied een optie zijn. Ook Sergiño Dest zou op de transferlijst staan: de rechtsback zou niet goed genoeg zijn.

Maandag 6 december

'Newcastle United toont interesse in Botman'

Sven Botman staat in de belangstelling van Newcastle United, zo schrijft The Athletic maandagochtend. De centrale verdediger is momenteel nog onder contract bij Lille OSC. Volgens de sportkrant heeft de regerend kampioen van Frankrijk echter geen nood om Botman te verkopen en wordt er waarschijnlijk alleen een 'exceptioneel bod' geaccepteerd. Gezien de overname van de Premier League-club is het niet geheel onmogelijk dat een dergelijk bod wordt neergelegd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties