Naar Verluidt: 'Van Gaal maakt mogelijk terugkeer in het voetbal' | Ajax Showtime

Naar Verluidt: 'Van Gaal maakt mogelijk terugkeer in het voetbal'

door MelleGoekoop 16

Naar Verluidt: 'Van Gaal maakt mogelijk terugkeer in het voetbal'

door MelleGoekoop 16

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is voorlopig nog gesloten, maar de geruchtenmolen maakt weer overuren. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 14 april 

Royal Antwerp FC hoopt Louis van Gaal te strikken als technisch directeur, zo meldt Het Nieuwsblad. De positie van de huidige technische directeur Louis D'Onofrio lijkt onhoudbaar geworden en de Antwerpse club zou nu aan Van Gaal denken. Of de oud-bondscoach open staat voor een nieuwe uitdaging, is nog maar de vraag. Mocht Van Gaal besluiten om op het aanbod in te gaan, wordt het zijn tweede periode bij Antwerp. Van 1973 tot 1977 was hij ook actief voor de club, maar dan als speler.

Donderdag 8 maart

Volgens het Deense medium BT heeft Kasper Dolberg zijn zinnen gezet op een transfer. En wel naar de Premier League. De 23-jarige spits transfereerde in 2019 naar OGC Nice, waar de Deen wisselend succes kende tot dusver. In 48 competitieduels kwam Dolberg zestien keer tot scoren. Of het daadwerkelijk van een transfer komt is gissen, wel ligt de oud-Ajacied nog vast tot medio 2024.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij AS Roma? Zet dan in en krijg 13,00 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties