Naar verluidt: 'Braziliaanse clubs bieden Neres mogelijk definitieve uitweg uit Oekraïne'

door BadembaBarrie 39

Bron AS

Naar verluidt: 'Braziliaanse clubs bieden Neres mogelijk definitieve uitweg uit Oekraïne'

door BadembaBarrie 39

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 3 maart

'Braziliaanse clubs bieden Neres mogelijk definitieve uitweg uit Oekraïne'

Na het ontvluchten van het land krijgt David Neres mogelijk de kans om Oekraïne definitief achter zich te laten. De Brazliaan zou namelijk interesse genieten van zowel Flamengo als Saõ Paolo, zo meldt het Brazliaanse medium O Dia. Neres' huidige club Shakhtar Donetsk zou bereid zijn hem te laten gaan voor een bedrag van twaalf miljoen euro. Geen van de genoemde Braziliaanse clubs zou momenteel in staat zijn dat bedrag op tafel te leggen, maar een huurovereenkomst met optie tot koop zou wel tot de mogelijkheden behoren.

'Botman nadert transfer naar AC Milan na persoonlijk akkoord'

Sven Botman is een stap dichter bij een transfer naar AC Milan gekomen, zo schrijft La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse club zou een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de verdediger van Lille OSC. Er zou een overeenkomst bereikt zijn over een jaarlijks salaris van drie miljoen euro. Wat rest, is een akkoord tussen beide clubs. AC Milan zit, net als onder andere Newcastle United, al enige tijd achter de oud-Ajacied aan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties