Naar verluidt: 'Benfica start onderhandelingen met Neres'

door Bas Velzel 57

Bron AS

Naar verluidt: 'Benfica start onderhandelingen met Neres'

door Bas Velzel 57

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig spelers van Ajax stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 30 april

'Benfica start onderhandelingen met Neres'

David Neres zou volgend seizoen zo maar eens onder Roger Schmidt kunnen spelen. Benfica heeft volgens A Bola namelijk concrete interesse in de verdiensten van de Braziliaanse vleugelaanvaller en zouden de onderhandelingen tussen beide partijen zelfs al begonnen zijn. Volgens het medium ziet Neres een transfer naar Portugal zelf ook wel zitten.

Dinsdag 26 april

'Wöber hoog op het lijstje bij VFL Wolfsburg'

Maximilian Wöber kent een goed seizoen bij Red Bull Salzburg en heeft daarmee indruk gemaakt op de directie van VfL Wolfsburg. Dat meldt BILD. De technisch directeur van de huidige nummer twaalf van de Bundesliga zou afgelopen weekend zelfs op de tribune hebben gezeten om Wöber te zien spelen. Het contract van de verdediger loopt nog wel tot 2024 bij Salzburg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties