Mous vervolgt carrière bij sc Heerenveen

door MelleGoekoop 4

Bron sc Heerenveen

Mous vervolgt carrière bij sc Heerenveen

door MelleGoekoop 4

Bron sc Heerenveen

Laatst geüpdatet

Xavier Mous heeft een contract getekend bij sc Heerenveen. De club heeft vrijdagmiddag bekendgemaakt op de clubsite dat de doelman transfervrij overkomt van PEC Zwolle. In het het Abe Lenstra Stadion heeft hij een contract voor twee jaar getekend.

Mous speelde de laatste twee seizoenen bij PEC Zwolle en pseelde het afgelopen seizoen vijftien wedstrijden. In de jeugd speelde hij meerdere jaren in de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde bij Jong Ajax in het betaald voetbal. Via TOP Oss en SC Cambuur kwam hij bij PEC Zwolle terecht.

In Heerenveen gaat hij de concurrentie aan met Erwin Mulder. 'Hij kan het uitvechten met Erwin Mulder en dan zien we wel wie het opneemt tegen Go Ahead Eagles', vertelt technisch manager Ferry De Haan. 'We zijn blij dat we Xavier kunnen presenteren. Hij past bij de manier waarop wij willen spelen en beschikt over de nodige ervaring. Bovendien zien wij in hem ook potentie: voor een keeper is hij nog jong. Xavier gaat bij ons de concurrentiestrijd aan voor een plek onder de lat.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties