Lang verlaat training Oranje vroegtijdig wegens blessure

door Gino Haverkamp 11

Bron Twitter

Lang verlaat training Oranje vroegtijdig wegens blessure

door Gino Haverkamp 11

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Noa Lang heeft de training van het Nederlands elftal zaterdag niet af kunnen maken. De oud-Ajacied verliet geblesseerd het veld nadat hij getackeld werd door Tyrell Malacia. Hij greep naar de enkel. Wat er precies mis is, moet nog duidelijk worden.

Onder meer Simon Zwartkruis meldt op Twitter dat Lang strompelend het veld verliet na een charge van Malacia. Hij ging naar de grond en greep naar zijn enkel. Hoewel de ernst niet duidelijk was, wilde Lang na een korte blessurebehandeling wel terug het veld op.

Bondscoach Louis van Gaal hield dat echter tegen. Hij wil geen risico nemen met de aanvaller en liet hem buiten de lijnen voor het restant van de training.

Lang is het eerste blessuregeval bij Oranje dit WK. Memphis Depay is ook niet helemaal fit, maar dan vooral op het gebied van wedstrijdfitheid. Hij raakte geblesseerd tijdens de interlandperiode van september en maakte pas maandag tegen Senegal zijn rentree. Lang moet overigens überhaupt nog op WK-speelminuten wachten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.