Lampard bespreekt Van de Beek én Alli: 'Heb gesprekken gehad met beide spelers'

door Jesse ter Haar 11

Bron Everton FC

Lampard bespreekt Van de Beek én Alli: 'Heb gesprekken gehad met beide spelers'

door Jesse ter Haar 11

Bron Everton FC

Laatst geüpdatet

Frank Lampard, trainer van Everton, heeft vertrouwen in de kwaliteiten van Donny van de Beek én Dele Alli. De middenvelders trokken tijdens de voorbije transferperiode naar de club uit Liverpool en moeten de concurrentiestrijd met elkaar aangaan.

'Ik heb gesprekken gehad met beide spelers. Ze zijn allebei zéér getalenteerd', aldus Lampard tijdens een persconferentie van Everton. 'Ik heb in het verleden tegen ze gespeeld en raakte erg van ze onder de indruk. Ze zijn hongerig en ik heb vertrouwen in hun talent.'

Ook de trainer die Van de Beek aan Everton verhuurt, Ralf Rangnick, komt donderdag kort te spreken over de oud-Ajacied. 'Donny, Antony (Martial, red.) en Amad (Diallo, red.) verdienen het om minuten te maken. Ik weet zeker dat Donny en Antony het goed zullen doen bij Sevilla en Everton en ik hoop dat ze terugkomen.'

Bij de nummer zestien van de Premier League moet Van de Beek dus een nieuwe strijd aangaan om minuten te maken. Het perspectief leek met het vertrouwen van Lampard rooskleurig, maar veel zal afhankelijk zijn van de manier waarop hij Van de Beek en Alli wil laten spelen. Het is nog maar de vraag of de twee samen of afzonderlijk van elkaar zullen spelen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.