Knutsen onder de indruk van Brobbey: 'Ik vind de spits van Ajax heel erg goed'

door Bart Veenstra 33

Bron ESPN

Knutsen onder de indruk van Brobbey: 'Ik vind de spits van Ajax heel erg goed'

door Bart Veenstra 33

Bron ESPN

Kjetil Knutsen is erg gecharmeerd van het huidige Ajax. Met name spits Brian Brobbey kan op complimenten rekenen van de trainer van Ajax' Conference League-tegenstander FK Bodø/Glimt.

Tegenover ESPN doet Knutsen zijn verhaal richting de clash van donderdagavond. 'Wat de grootste uitdaging is? Dat wij in de voorbereiding zitten en zij midden in het seizoen. Ze zijn een erg goed team en er ligt dan ook een enorme taak voor ons. We kijken er enorm naar uit. We hebben alles te winnen en niets te verliezen.'

Brian Brobbey

Knutsen heeft Ajax geanalyseerd en kwam tot de volgende conclusie. 'Ze hebben een goed aanvallend team met veel potentie. Ik vind de spits (Brian Brobbey, red.) heel erg goed. Hij is sterk, echt een goede speler! Hij is erg belangrijk', aldus Knutsen, die ziet dat Ajax groeiende is. 'De laatste tien tot vijftien wedstrijden zijn ze beter geworden. Ik denk dat we boven onszelf moeten uitstijgen om competitief te zijn tegen dit team.'

Het duel tussen Ajax en FK Bodø/Glimt begint om 21.00 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Een week later vindt de return plaats in het noorden van Noorwegen. De winnaar plaatst zich voor de achtste finales van de Conference League.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.