Italiaanse kranten verwachten Mkhitaryan in de basis bij AS Roma | Ajax Showtime

Italiaanse kranten verwachten Mkhitaryan in de basis bij AS Roma

door Jesse ter Haar 8

Bron Italiaanse media

Italiaanse kranten verwachten Mkhitaryan in de basis bij AS Roma

door Jesse ter Haar 8

Bron Italiaanse media

Laatst geüpdatet

De Italiaanse kranten verwachten Henrikh Mkhitaryan donderdagavond alweer terug in de basis van AS Roma. Afgelopen weekend maakte hij zijn terugkeer na blessureleed al bij de club uit Rome, maar dat deed hij toen nog wel als invaller in de tweede helft.

De Armeen zou daarmee de grootste verrassing zijn in de opstelling van AS Roma. Samen met Lorenzo Pellegrini is het aan hem de taak om rond spits Edin Dzeko, die eveneens in de basis lijkt te beginnen, te bewegen in de 3-4-2-1-formatie waarin de Italianen aantreden.

Een linie daarachter lijkt er plek voor onder meer Rick Karsdorp. Tijdens de heenwedstrijd zat hij nog een schorsing uit, maar nu lijkt hij de rechterkant te gaan bestrijken. Aan de linkerkant lonkt een basisplek voor Riccardo Calafiori, die vorige week nog de vervanger was van de geblesseerd geraakte Leonardo Spinazzola. Tussen de twee wingbacks in staan Amadou Diawara en Jordan Veretout.

Verder zal de achterhoede en de positie van doelman naar verwachting hetzelfde worden ingevuld als in de Johan Cruijff ArenA. Pau Lopez verdedigt het doel van de Romeinen opnieuw, terwijl de driemansdefensie gevormd wordt door Gianluca Mancini, Bryan Cristante en Roger Ibañez.

Verwachte opstelling AS Roma:

Lopez; Mancini, Cristante, Ibañez; Karsdorp, Diawara, Veretout, Calafiori; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties