Inter-directeur stellig over eventuele biedingen op Onana: 'Dat sluit ik uit'

door BadembaBarrie 21

Bron La Gazetta dello Sport

Inter-directeur stellig over eventuele biedingen op Onana: 'Dat sluit ik uit'

door BadembaBarrie 21

Bron La Gazetta dello Sport

Internazionale is niet van plan om Andre Onana komende zomer te laten vertrekken. Zoveel maakt algemeen directeur Giuseppe Marotta duidelijk, in gesprek met La Gazetta dello Sport. Onana werd in recente weken aan onder meer Chelsea gelinkt, maar zijn huidige club wil hem langer dan slechts één seizoen de clubkleuren zien verdedigen.

'Veertig miljoen? Dat sluit ik uit', is de reactie van Marotta als hem een bedrag wordt voorgelegd dat eventueel op Onana geboden zou kunnen worden. La Gazetta dello Sport is één van de media die recentelijk berichtten over de situatie rond Onana. De Italiaanse krant beweerde destijds dat Inter open zou staan voor een verkoop van de doelman, omdat de club het geld goed kan gebruiken.

Voor veertig miljoen lijken eventueel geïnteresseerde clubs de Kameroense doelman dus echter te kunnen vergeten. Daarbij maakt Marotta duidelijk dat hij überhaupt niet happig is om zijn doelman al na één seizoen weer kwijt te raken. 'We willen hem niet verkopen en hij is blij om ons shirt te dragen', aldus de preses, die de eerdere beweringen over Onana daarmee niet direct tegenspreekt, maar ook verre van bevestigt.

Marotta ziet Onana als één van meerdere slimme investeringen die hij met Inter heeft gedaan. 'Samen met Piero Ausilio en Dario Baccin (technisch directeur en assistent-technisch directeur van Inter, red.) hebben we ons gefocust op spelers die weinig kostten. Daarbij denk ik aan Edin Dzeko, Mateo Darmian en Henrikh Mkhitaryan. Onana is er daar ook één van.' De doelman kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax.

Halve finale Champions League

Met Onana tussen de palen boekte Inter woensdagavond een belangrijke zege in de halve finale van de Champions League. In het eerste van twee duels met stadgenoot en aartsrivaal AC Milan, officieel als het bezoekende team in het gedeelde San Siro, wonnen I Nerazzurri met 0-2. Dinsdag moeten Onana en zijn teamgenoten de klus definitief zien te klaren, als El Derby della Madonnina voor de tweede maal gespeeld zal worden in Italiës grootste stadion. Ditmaal met de blauw-zwarten als thuisspelende ploeg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.