'Ibrahimovic mist duels AC Milan wegens dijbeenblessure' | Ajax Showtime

'Ibrahimovic mist duels AC Milan wegens dijbeenblessure'

door Jesse ter Haar 0

'Ibrahimovic mist duels AC Milan wegens dijbeenblessure'

door Jesse ter Haar 0

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic zal de komende wedstrijden van AC Milan wissen wegens een dijbeenblessure, zo schrijft La Gazzetta dello Sport op maandag. Door zijn kwetsuur mist hij onder andere een wedstrijd tegen Manchester United, voorheen zijn werkgever.

AC Milan ontmoet de Engelse club in de achtste finales van de Europa League, waarin Ajax uitkomt tegen BSC Young Boys. De heenwedstrijd lijkt hij zeker te missen, maar de return kan nog gehaald worden. Daarnaast komen de wedstrijden in de Serie A tegen Udinese, Hellas Verona en Napoli in gevaar.

Zondag begon Ibrahimovic nog in de basis in de wedstrijd tegen AS Roma, maar een minuut of tien na rust ging hij geblesseerd naar de kant. De Zweed krijgt nu tien dagen rusten, waarna de medische staf kijkt hoe zijn blessure zich heeft ontwikkeld.

Wel lijkt de sterspeler 'gewoon' aanwezig te zijn op het muziekfestival van San Remo. Hij zou bij het evenement gaat presenteren en zingen. Vanwege die verplichtingen werd eerder al bekend dat hij trainingen van de Italiaanse topclub zou gaan missen.

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties