Heracles Almelo wint van Jong PSV en promoveert naar Eredivisie

door Brent Tomassen 34

Heracles Almelo wint van Jong PSV en promoveert naar Eredivisie

door Brent Tomassen 34

Laatst geüpdatet

Heracles Almelo is na een jaar afwezigheid weer terug in de Eredivisie. Na een 3-0 overwinning op Jong PSV is de ploeg van trainer John Lammers verzekerd van een plaats bij de beste twee clubs van de Keuken kampioen Divisie. Een week eerder promoveerde PEC Zwolle ook al naar de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie.

Ismail Azzaoui was tegen jong PSV de grote man met twee goals in de eerste helft. In de slotfase besliste Marco Rente de wedstrijd. Na 35 wedstrijden hebben de Almeloërs 76 punten behaald, drie minder dan koploper PEC Zwolle.

Vorig seizoen degradeerde Heracles Almelo na zeventien jaar Eredivisie naar de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit het oosten van Nederland werd over twee wedstrijden verslagen door Excelsior, dat momenteel zestiende staat in de Eredivisie.

Heracles Almelo strijdt nog wel met PEC Zwolle om het kampioenschap in de Eerste Divisie. Het verschil tussen beide clubs bedraagt, met nog drie speelrondes te gaan, drie punten. Heracles Almelo speelt de volgende wedstrijd uit tegen FC Dordrecht.

Denk jij dat Ajax wint op bezoek bij PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.