'Haller wijst tijdelijke overstap naar Fulham op slotdag transfermarkt af'

door Jesse ter Haar 11

Bron The Athletic

'Haller wijst tijdelijke overstap naar Fulham op slotdag transfermarkt af'

door Jesse ter Haar 11

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Sébastien Haller heeft een streep door een overstap naar Fulham gezet, zo schrijft The Athletic. De club uit Londen wilde de spits huren van Borussia Dortmund, maar de oud-Ajacied zelf heeft aangegeven in Duitsland te blijven.

Op woensdagavond zocht Fulham contact met Borussia Dortmund en maakten zij de interesse kenbaar. De inzet was een huurperiode tot en met het einde van het huidige seizoen en daarmee ging de Bundesliga-club akkoord. Hij gaf Fulham vrijbaan om contact te zoeken met het management van Haller, maar de spits zag niets in een tijdelijke overstap naar Engeland.

Momenteel is Haller met Ivoorkust actief op de Afrika Cup. Afgelopen maandag was hij met zijn land nog te sterk voor Senegal - een van de favorieten voor de eindzege. Senegal en Ivoorkust speelden met 1-1 gelijk, waarna een penaltyreeks de beslissing moest brengen. Haller was één van de Ivorianen die rustig genoeg bleven op het moment dat het ertoe deed en bereikte zo de kwartfinale van de Afrika Cup.

Haller bij Borussia Dortmund

Tegelijkertijd hengelde Fulham dus naar zijn diensten. Maar mede vanwege de korte tijd die resteert tot het einde van de transferperiode zag Haller de overstap niet zitten. Zodoende blijft hij voorlopig actief voor Borussia Dortmund, de club waarvoor hij dit seizoen nog geen enkele keer wist te scoren in elf competitiewedstrijden. Wel trof hij tweemaal doel in het kader van de DFB-Pokal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.