Groenendijk baalt: 'Een hele harde les voor ons'

door Jesse ter Haar 7

Groenendijk baalt: 'Een hele harde les voor ons'

door Jesse ter Haar 7

Laatst geüpdatet

Alfons Groenendijk baalt van het penaltymoment waaruit Ajax op voorsprong wist te komen tegen zijn ADO Den Haag. De oefenmeester zag in eerste instantie een overtreding op John Goossens, maar kwam daar na afloop enigszins op terug. Groenendijk ziet het nu als een les voor zijn eigen team.

'Het lijkt mee te vallen', geeft Groenendijk tegenover FOX Sports meteen toe. 'Hij wordt in zijn rug gelopen en komt daarbij ongelukkig ten val. Hij is normaal gesproken geen speler die blijft liggen. Ajax speelt door. Ik heb het er met mijn spelers nog over gehad dat wij tegen FC Emmen drie keer een bal uit schieten als de tegenstander op de grond ligt. Dat doet Ajax niet. Die gaan door en daar komt de penalty uit. Dat is een hele harde les voor ons.'

Tom Beugelsdijk komt voor de camera's van FOX Sports eveneens te spreken over de geleden nederlaag tegen Ajax. De verdediger zag zijn ploeg het vooral het eerste halfuur goed doen, maar beseft ook dat ADO Den Haag het in de tweede helft lastig had. 'Die 1-3 was de genadeklap. Toen was het zo goed als klaar', vertelt hij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.