Feyenoord moet het mogelijk zonder Trauner stellen in Klassieker

door Youri van Straaten 27

Bron Voetbal International

Feyenoord moet het mogelijk zonder Trauner stellen in Klassieker

door Youri van Straaten 27

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Feyenoord moet het zondag mogelijk doen zonder Gernot Trauner, die vrijdag de training moest overslaan omdat hij ziek is. Dat zegt Arne Slot vrijdag op de persconferentie. Ayase Ueda is op de weg terug en kan mogelijk wel spelen zondag.

Om 14.30 uur staat De Klassieker op het programma. Het is daarbij dus nog een vraagteken of Feyenoord kan beschikken over Trauner. 'Hij was vandaag ziek', verklapte Slot - geciteerd door Voetbal International - op de persconferentie. 'Ik weet niet of ze willen dat ik dit zeg, maar bij deze. De verwachting is dat hij er zondag bij is, maar vandaag (vrijdag, red.) was hij er in ieder geval niet.'

Feyenoord-spits Ueda keert sneller terug dan verwacht. 'Ayase is wel weer op de weg terug. We zullen morgen moeten beoordelen of hij wel of niet kan aansluiten. Hij heeft vandaag wel weer volledig meegetraind. We gaan kijken wat de reactie is en wat het risico is', zegt Slot. Ueda liep afgelopen interlandperiode een spierblessure op.

Luka Ivanusec

Feyenoord mist sowieso Luka Ivanusec, die tijdens de Champions League wedstrijd tegen Celtic geblesseerd naar de kant moest. Slot wil nog niet vertellen hoe hij die positie gaat invullen. 'Dat gaan we opvangen met een andere buitenspeler, daar hebben we er wel een aantal van. Dat is het voordeel van wat meer buitenspelers in de selectie hebben. Daar wissel je ook vaak in', zegt Slot.

Ben jij een nieuwe speler en geloof jij in een zege van Ajax op Feyenoord? Zet in en ontvang 50 of 100 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.