'Eriksen lijkt vrijwel zeker contract bij Brentford te gaan ondertekenen'

door Jesse ter Haar 19

Bron De Telegraaf

'Eriksen lijkt vrijwel zeker contract bij Brentford te gaan ondertekenen'

door Jesse ter Haar 19

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen gaat zijn carrière vrijwel zeker voortzetten bij Brentford, zo schrijft De Telegraaf zondagavond. De Deen is na zijn vertrek bij Inter op zoek naar een nieuwe club en lijkt dus terug te keren in de Premier League.

In de Serie A verbiedt men het spelen met een inwendige defibrillator, waardoor Inter hem moest laten gaan. Eriksen heeft zodoende een transfervrije status en daar lijkt Brentford gebruik van te gaan maken. Bij de club zou hij tussen acht Deense spelers én onder de leiding van de Deense trainer Thomas Frank terechtkomen.

Marin Schoots, zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, is nog in gesprek met Brentford. De onderhandelingen lijken echter de goede kant op te gaan en dus lijkt een contract bij de nummer veertien van de Premier League niet ver weg meer. Eerder speelde hij al 305 wedstrijden voor Tottenham Hotspur.

Eriksen dook op bij Jong Ajax

Recent dook Eriksen plots op bij Jong Ajax, waar hij - zo bleek later - eenmalig meetrainde. Het was een onderdeel van zijn weg terug naar het hoogste niveau. John Heitinga, trainer van Jong Ajax, gaf zondag al aan dat het meedoen van Eriksen nooit een begin moest zijn van een nieuw langer verblijf in Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties