'Eriksen blijft bij Manchester United ondanks interesse Galatasaray'

door Bart Veenstra 62

Bron Sky Sports

'Eriksen blijft bij Manchester United ondanks interesse Galatasaray'

door Bart Veenstra 62

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen (31) blijft 'gewoon' bij Manchester United. Dat meldt het Engelse Sky Sports woensdagochtend. De voormalig middenvelder van Ajax zou in de belangstelling staan van Galatasaray, maar van een winterse transfer komt het niet.

In Turkije is de transfermarkt nog geopend tot en met 9 februari en dus hopen enkele Turkse clubs hun slag nog te slaan op de transfermarkt. Makkelijk zal dat niet gaan, omdat in de meeste andere landen de markt al gesloten is. Zodoende kunnen zij bij een vertrek van een speler geen vervanger meer aantrekken.

In de afgelopen dagen waren er geruchten omtrent een mogelijke transfer van Eriksen naar Galatasaray. Bij die club spelen met Hakim Ziyech en Davinson Sánchez al twee oud-spelers van Ajax. Van een derde komt het volgen Sky Sports dus niet. Eriksen blijft sowieso tot de zomer bij Manchester United, zo valt te lezen.

'Eriksen is gelukkig bij Manchester United'

'Eriksen is gelukkig bij Manchester United en wil zich focussen op de rest van het seizoen', zo wordt gemeld door Sky Sports. Eriksen kan dit seizoen bij Manchester United niet altijd rekenen op een basisplaats. Zo is hij regelmatig invaller en kwam hij tijdens de laatste twee wedstrijden - tegen Wolverhampton Wanderers en West Ham United - niet van de bank. Tot nu toe kwam Eriksen in vijftien Premier League-duels tot 848 minuten. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist. Bij Manchester United heeft Eriksen nog een contract tot medio 2025.

Poll: Moet Ajax na de zomer een poging wagen voor Eriksen?
0%
0%

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.