'Eriksen bereikt mondeling akkoord met Manchester United'

door Bart Veenstra 281

Bron The Athletic

'Eriksen bereikt mondeling akkoord met Manchester United'

door Bart Veenstra 281

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Christian Eriksen heeft een mondeling akkoord bereikt met Manchester United. Dat meldt The Athletic maandagmiddag. De Deen komt transfervrij over van Brentford en zal een contract voor drie jaar tekenen.

De voormalig speler van Ajax, Tottenham Hotspur en Internazionale heeft aan de club van manager Erik ten Hag laten weten dat hij het contractvoorstel zal accepteren. Het opstellen van het contract is nu begonnen en wanneer dat gerealiseerd is, zal Eriksen de medische keuring moeten doorstaan.

Gezien zijn recente geschiedenis met hartproblemen zal men extra waakzaam moeten zijn. Tijdens het EK van vorig jaar kreeg Eriksen te maken met een hartstilstand. Sinds kort voetbalt de Deen weer en dat doet hij met een inwendige defibrillator. In Italië is voetballen op het hoogste niveau met een ICD-kastje verboden en zodoende verliet Eriksen Internazionale.

In het afgelopen halfjaar speelde Eriksen voor Brentford. Bij die club speelde hij zich in de kijker van onder meer Manchester United. De club van Ten Hag lijkt nu aan de haal te gaan met de creatieve middenvelder, voor wie dus geen transfersom betaald hoeft te worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties