El Maach vervolgt zijn carrière bij FC Twente

door Bart Veenstra 9

Bron FC Twente

El Maach vervolgt zijn carrière bij FC Twente

door Bart Veenstra 9

Bron FC Twente

Laatst geüpdatet

Issam El Maach vervolgt zijn carrière bij FC Twente. De voormalig Ajacied heeft bij de club uit Enschede een contract getekend tot de zomer van 2024. In het contract is een optie voor nog een jaar opgenomen, zo meldt FC Twente via de officiële kanalen.

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, reageert enthousiast op de komst van El Maach. 'Het is mooi dat we een goede, jonge keeper aan de selectie kunnen toevoegen. Met twee ervaren en twee jonge keepers is het keepersbestand nu compleet.'

El Maach zelf is ook blij met de kansen die FC Twente hem biedt. 'Ik ben heel erg blij met de waardering van FC Twente en sta te popelen om dat terug te betalen. In de afgelopen weken heb ik iedereen al leren kennen ik kijk ernaar uit om de komende seizoenen met de jongens samen te werken.'

Bij FC Twente zal El Maach de concurrentie aan moeten gaan met de ervaren Lars Unnerstall en oud-Ajacied Przemyslaw Tyton. Daarnaast beschikt de club ook over de talentvolle Sam Karssies. El Maach speelde vorig seizoen nog voor RKC Waalwijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.