El Maach tekent contract bij RKC Waalwijk

door Bart Veenstra 3

Bron RKC Waalwijk

El Maach tekent contract bij RKC Waalwijk

door Bart Veenstra 3

Bron RKC Waalwijk

Laatst geüpdatet

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met oud-Ajacied Issam El Maach. De 21-jarige doelman trainde de afgelopen weken al mee bij de club uit Noord-Brabant en heeft nu een contract getekend voor één seizoen, zo meldt RKC Waalwijk via de officiële kanalen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van El Maach. 'De afgelopen periode heeft Issam in trainingen zowel de technische staf als clubleiding overtuigd van zijn kwaliteiten en talent. Als jonge doelman krijgt hij hier de kans om zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn blij met de komst van Issam, waardoor we het keeperstrio compleet hebben voor komend seizoen.''

El Maach speelde in het verleden in de jeugdopleiding van Ajax, terwijl hij ook keepte voor Jong Ajax. Zijn profdebuut maakte hij overigens tégen RKC Waalwijk. Sinds zijn vertrek bij Ajax in de zomer van 2020 zat El Maach zonder club.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.