'Dí María en De Paul in basis Argentinië; Martínez en Tagliafico op de bank'

door Bart Veenstra 9

Bron Algemeen Dagblad

'Dí María en De Paul in basis Argentinië; Martínez en Tagliafico op de bank'

door Bart Veenstra 9

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Argentijnse elftal lijkt Oranje vrijdagavond in de kwartfinale van het WK op volle oorlogssterkte te kunnen bestrijden. Het Algemeen Dagblad verwacht namelijk dat twijfelgevallen Rodrigo de Paul en Angel Dí María in de basis zullen starten.

De Paul en Dí María waren - of beter gezegd: zijn - twijfelgevallen richting het kwartfinaleduel met het Nederlands elftal. Bij het Algemeen Dagblad is op vrijdagochtend de verwachting dat beide Argentijnen fit genoeg zijn om te spelen en dus ook in de basis beginnen.

In de vermoedelijke opstelling van Argentinië is geen plaats voor oud-Ajacieden Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico. Het centrum van de nationale ploeg van Argentinië zal vermoedelijk wederom gevormd worden door Cristian Romero en Nicolás Otamendi. Op linksback wordt Marcos Acuña verwacht.

De vermoedelijke opstelling van Argentinië kent verder geen grote verrassingen. In de voorhoede moet Oranje als vanzelfsprekend rekening houden met Lionel Messi, terwijl de Argentijn tegen Nederland lijken te beginnen met Julian Álvarez - spits van Manchester City - in de aanval. Hij houdt onder meer Lautaro Martínez op de bank.

Vermoedelijke opstelling Argentinië:

E. Martínez; Molina, Romero, Otamendi, Acuña; De Paul, Fernández, Mac Allister; Dí María, Messi, Álvarez.

Verwacht jij dat Oranje gaat scoren tegen Argentinië? Zet in en ontvang vijftig (!) keer je inzet terug bij een goal van het Nederlands elftal! Let op: dit geldt alleen voor nieuwe spelers bij Jack's!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.