Dest moet El Clásico aan zich voorbij laten gaan wegens hamstringklachten

door Jesse ter Haar 0

Bron FC Barcelona

Dest moet El Clásico aan zich voorbij laten gaan wegens hamstringklachten

door Jesse ter Haar 0

Bron FC Barcelona

Laatst geüpdatet

Sergiño Dest moet El Clásico, de klassieker van Spanje tussen FC Barcelona en Real Madrid, van komende zondag aan zich voorbij laten gaan. De back viel tijdens Galatasaray - FC Barcelona uit met hamstringklachten en die blijken te ernstig, zo maakt de club bekend via Twitter.

De voormalig speler van Ajax verscheen aan de aftrap voor de wedstrijd tegen de Turken, maar moest de strijd nog binnen het uur staken. Hij werd vervangen door Ronald Araújo. FC Barcelona won de wedstrijd uiteindelijk met 1-2, waardoor de club zich plaatste voor de kwartfinale van de Conference League. Eintracht Frankfurt is daarin de tegenstander.

Rond de persoon van Dest was er echter minder positief nieuws te noteren. De international van de Verenigde Staten werd na afloop door teamgenoot Gavi vanuit de spelersbus het hotel ingedragen en dat voorspelde al weinig goeds.

Een dag later komt ook FC Barcelona met nieuws over de kwetsuur van de snelle vleugelverdediger. Dest onderging vrijdag meerdere tests en daarbij kwam een blessure aan zijn hamstring aan het licht. Zodoende is hij uit de roulatie, maar over de duur van zijn afwezigheid is nog niets bekend.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.