Buitenland: Mexico wint eerste duel op Copa América, maar ziet Álvarez geblesseerd afhaken

door Jon van Dam 4

Buitenland: Mexico wint eerste duel op Copa América, maar ziet Álvarez geblesseerd afhaken

door Jon van Dam 4

Het clubvoetbal zit er op voor dit seizoen maar er worden nog volop interlands gespeeld. Op het EK in Duitsland komen meerdere oud-Ajacieden in actie voor hun land. Daarnaast zullen er ook wat voormalig Ajacieden in actie komen op de Copa América. Volg de wedstrijden en de oud-Ajacieden hier, en praat er over mee!

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Zondag 23 juni

Oud-Ajacieden Edson Álvarez en Jorge Sánchez hebben met Mexico hun eerste duel op de Copa América weten te winnen. In de Amerikaanse stad Houston werd Jamaica met 1-0 verslagen. Beide spelers begonnen in de basis, al zou alleen rechtsback Sánchez het duel uitspelen. Na een half uur spelen moest Álvarez geblesseerd naar de kant. Het leek te gaan om een hamstringblessure. De aanvoerder van de Mexicanen ondergaat de komende dagen testen.

Win 50 of 100 keer je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk! Alleen voor nieuwe spelers. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Zet nu in op de EK-wedstrijden! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.