'Bogarde in beeld als opvolger van Yaya Touré bij Standard Luik'

door Jesse ter Haar 51

Bron Algemeen Dagblad

'Bogarde in beeld als opvolger van Yaya Touré bij Standard Luik'

door Jesse ter Haar 51

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Winston Bogarde is in beeld als assistent-trainer bij Standard Luik, zo schrijft het Algemeen Dagblad vrijdagavond. De voormalig speler en assistent-trainer van Ajax kan in België de opvolger worden van Yaya Touré.

De voormalig topspeler uit Ivoorkust was eerder immers actief in de genoemde rol, maar hij vertrok recent naar het kapitaalkrachtige Saudi-Arabië. Bogarde, de 53-jarige oud-medewerker van Ajax die nog altijd erg populair is bij het Ajax-publiek, kan op zijn beurt het stoeltje van Touré overnemen.

Bij Standard Luik kan Bogarde samen komen te werken met hoofdtrainer Carl Hoefkens. De Belg is sinds afgelopen zomer de eindverantwoordelijk in Luik en werkte eerder al bij Club Brugge. Momenteel staat Les Rouches op de negende plaats in de Jupiler Pro League.

Adana Demirspor

Eerder werkte Bogarde met veel succes bij Ajax als assistent-trainer van Erik ten Hag. Toen Alfred Schreuder het overnam echter, was er geen plek meer voor Bogarde. Van een nieuw dienstverband is het later niet meer gekomen. De oud-verdediger trok samen met Patrick Kluivert naar Adana Demirspor in Turkije, maar daarna vertrok hij alweer snel.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.