Becker maakt de overstap naar Real Sociedad

door Roemer Smid 7

Bron NOS

Becker maakt de overstap naar Real Sociedad

door Roemer Smid 7

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Sheraldo Becker maakt de overstap van Union Berlin naar Real Sociedad, zo meldt NOS donderdagmiddag. De huidige nummer zes van La Liga hoeft naar verwachting niet een al te hoge transfersom te betalen voor de Becker, aangezien het contract van de watervlugge aanvaller afloopt.

Becker speelde sinds 2019 in Berlijn waar hij een goede periode kende en vorig seizoen een grote bijdrage leverde aan een historisch seizoen van de Duitse club. Inmiddels gaat het beduidend minder, Union Berlin vecht namelijk tegen degradatie. Real Sociedad plaatste zich daarentegen voor de Champions League groepsfase en staat momenteel zesde in de La Liga. In februari speelt de Spaanse ploeg tegen Paris Saint-Germain in het 'miljardenbal'.

Becker speelde in totaal 140 wedstrijden voor Union Berlin waarin hij 24 keer scoorde en 26 assists gaf. In Nederland speelde de buitenspeler voor Ajax, ADO Den Haag en PEC Zwolle.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.