'Ajax-target Gnonto persoonlijk akkoord met Feyenoord'

door NielsOpdam 274

Bron Algemeen Dagblad

'Ajax-target Gnonto persoonlijk akkoord met Feyenoord'

door NielsOpdam 274

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax-target Wilfried Gnonto is persoonlijk akkoord met Feyenoord, zo schrijft het Algemeen Dagblad zondag. De Rotterdammers zijn persoonlijk akkoord en stevenen ook af op een deal met FC Zürich, dat ongeveer vier miljoen euro wil ontvangen voor Gnonto.

Begin juni schreef de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport dat Ajax Gnonto in het vizier had. Volgens de krant hadden ook clubs als Club Brugge, PSV, AS Monaco en Anderlecht de spits in het vizier. Een paar dagen later schreef de Italiaanse transferjournalist Gianluca Di Marzio dat Ajax half juni in gesprek zou gaan met het management van Gnonto.

Volgens Di Marzio hadden de Amsterdammers een streepje voor op PSV en mochten ze al gesprekken gaan voeren. Zondag meldt het Algemeen Dagblad echter dat Feyenoord persoonlijk akkoord is met de Italiaans international. Gnonto heeft bij FC Zürich nog een eenjarig contract. Hij zou in de belangstelling van veel topclubs staan. 'Zo ziet Napoli zijn komst zitten en heeft ook PSV belangstelling voor de spits', schrijft het AD.

Ajax heeft interesse in Zirkzee en wil Bergwijn en Brobbey

Eerder deze week meldde De Telegraaf dat Ajax interesse heeft in spits Joshua Zirkzee. De 21-jarige aanvaller van Bayern München moet met Brian Brobbey het nieuwe spitsenduo van Ajax worden. De Amsterdammers zien in Zirkzee en Brobbey twee spitsen waar de club de komende jaren mee verder kan. Verder heeft Ajax ook interesse in aanvaller Steven Bergwijn en linksachter Owen Wijndal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties