Verstappen: 'Ik geef Younes gelijk'

door sammekors 64

Verstappen: 'Ik geef Younes gelijk'

door sammekors 64

Laatst geüpdatet

Formule 1-coureur Max Verstappen kon goed begrijpen dat Amin Younes weigerde in te vallen in de wedstrijd tegen Heerenveen. De buitenspeler van Ajax zou voor zijn goede trainen worden beloond met een paar minuten speeltijd, maar wilde vervolgens niet het veld in komen. Verstappen snapt dat wel.

'Ik geef Younes gelijk', zo zijn de woorden van Verstappen in De Telegraaf. 'Ik had precies hetzelfde gedaan. Iedereen begrijpt toch dat dit allesbehalve een beloning is...'

Dat deze woorden juist van Verstappen komen, is overigens allesbehalve verbazingwekkend. De coureur haalde zelf namelijk ook ooit het nieuws door, net als Younes, een bevel van zijn baas te negeren. Tijdens de Grand Prix van Singapore, toen Verstappen zeventien was, werd hem gevraagd een teamgenoot te laten inhalen. 'No', zei de Red Bull-rijder. Een beetje zoals Younes zijn hoofd schudde dus.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.