Vermeulen roemt Quinten Timber: 'Álvarez is prima, maar ik denk dat hij dat ook kan'

door Jesse ter Haar 20

Bron ESPN

Vermeulen roemt Quinten Timber: 'Álvarez is prima, maar ik denk dat hij dat ook kan'

door Jesse ter Haar 20

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Arno Vermeulen heeft het gevoel dat Ajax middenvelder Quinten Timber te gemakkelijk heeft laten gaan. De jongeling maakt indruk bij FC Utrecht en dat roept vraagtekens op bij de analist van Voetbalpraat.

De verslaggever was aandachtig toeschouwer bij FC Utrecht - Willem II en zag Timber uitblinken. 'Ik vond Quinten Timber echt imponerend. Ik denk dat Ajax hem te snel heeft laten gaan. Álvarez is prima, maar ik denk dat hij dat ook kan. Het is ook een Nederlandse jongen.'

Martijn Krabbendam, eveneens aanwezig in de uitzending, zag Timber in een eerder stadium ook al uitblinken bij de club uit de Domstad. 'Tegen Feyenoord speelde hij ook uitstekend. Ik snapte ook niet dat hij ineens uit de basis verdween. Hij is eigenlijk te goed voor FC Utrecht.'

Timber ging voor beter perspectief

Tijdens de afgelopen zomer kon Timber zijn contract in Amsterdam verlengen. De tweelingbroer van Jurriën Timber koos echter voor een beter perspectief door naar FC Utrecht te vertrekken. 'Bij Ajax is de concurrentie gigantisch op het middenveld, ik moest voor mezelf kiezen', zei hij eerder.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.