Van der Vaart over Liverpool-uit: 'Denk niet dat Ajax daar gaat winnen'

door NielsOpdam 20

Bron Rondo

Van der Vaart over Liverpool-uit: 'Denk niet dat Ajax daar gaat winnen'

door NielsOpdam 20

Bron Rondo

Laatst geüpdatet

Rafael van der Vaart denkt niet dat Ajax dinsdagavond gaat winnen van Liverpool. Dat vertelt de oud-middenvelder maandagavond in Rondo. De Amsterdammers spelen op Anfield tegen de Engelse topclub tijdens de tweede groepswedstrijd in de Champions League.

'Morgen (dinsdag, red.) is Liverpool zo scherp. Ik wil niet zeggen dat Ajax geen kans heeft, want er is altijd een kans, maar ik denk niet dat ze daar gaan winnen', begint Van der Vaart over de wedstrijd tussen Ajax en Liverpool van dinsdagavond.

Volgens de oud-Ajacied functioneert Liverpool zó ontzettend goed als team dat men zich verkijkt op de individuele kwaliteiten. 'We denken in één keer dat Henderson een waanzinnige speler is, dat is een hele normale speler. Milner is een hele normale speler, Gomez is gewoon een hele normale speler. Van Dijk is top, de backs zijn ook goed. Als het allemaal niet helemaal loopt en de aanvallers hebben niet hun dag, dan is het gewoon een hele middelmatige ploeg.'

'Als Salah en Díaz hun dag wel hebben, dan hebben we een probleem'

Toch is er één ding waar Van der Vaart voor vreest. 'Het enige waar ik bang voor ben bij Ajax: stel je voor dat Salah en Díaz wel hun dag hebben, dan hebben we een probleem. Dan gaat Ajax echt nooit winnen, zeker thuis op Anfield niet. Blind en Rensch zijn daar denk ik niet goed genoeg voor.'


Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.