Spaan sneert naar Veltman-critici in column

door Bart Veenstra 14

Spaan sneert naar Veltman-critici in column

door Bart Veenstra 14

Laatst geüpdatet

Henk Spaan heeft in zijn column in Het Parool een sneer uitgedeeld naar een groepje Veltman-critici. De columnist is op de hoogte van de geruchten uit Italië over Joël Veltman: Juventus zou de verdediger van Ajax graag willen overnemen.

Spaan zag ook dat Thomas Meunier van Paris Saint-Germain aan Juventus werd gelinkt en zodoende maakt hij de balans op. Meunier is aanvallend beter, terwijl Veltman juist tactisch beter is, zo vindt Spaan. 'Ik hoop intens dat Joël bij Ajax blijft', schrijft Spaan in zijn column in Het Parool over Veltman, die hij beoordeelt met een 8.

De columnist schrijft vervolgens op cynische wijze het volgende: 'Hij kan het mensen als Van der Gijp, Kieft en de talloze andere oud-profs die hem tientallen keren hebben gewogen en te licht bevonden niet aandoen om een succesvolle transfer naar de Serie A af te ronden om daar fluitend miljonair te worden. Beter dat hij hier blijft en af en toe in eigen doel schiet, uit mededogen met de analisten.'

Denk jij dat David Neres namens Ajax scoort tegen RKC Waalwijk? Zet in en krijg 1,65 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.