Spaan: 'Je kon echt geen verschil zien tussen Wijndal en Rensch'

door Bart Veenstra 55

Bron Het Parool

Spaan: 'Je kon echt geen verschil zien tussen Wijndal en Rensch'

door Bart Veenstra 55

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Henk Spaan lijkt zich af te vragen of Ajax wel een poging moet wagen voor Owen Wijndal. De linksback van AZ wordt genoemd als mogelijke opvolger van Nicolás Tagliafico, al ziet Spaan in Devyne Rensch een hele geschikte optie voor de linksbackpositie.

'Twee spelers van Ajax bewaarden hun topvorm voor het eind van het seizoen: Neres en Rensch blonken uit tegen VVV', schrijft Spaan in zijn column in Het Parool. 'Je kon echt geen verschil zien tussen "de beste linksback van Nederland" Owen Wijndal en de 18-jarige Rensch', doelt Spaan op het feit dat Wijndal zichzelf de beste linksback van de Eredivisie vindt.

'Zijn akkefietje (van Rensch, red.) met de Fransman Zinédine Machach, die meldde hem te killen in ze streets, was ronduit grappig', schrijft Spaan. 'De killer werd gewisseld en bleek een jankepot te zijn.'

Owen Wijndal

Elders in zijn column gaat Spaan dieper in op de prestaties van Wijndal. 'Laatst zei Wijndal dat hij de beste linksback van Nederland was. Zelfvertrouwen is goed, zelfoverschatting niet. Wijndal maakte dit seizoen niet één doelpunt en kwam tot vijf assists. PSV kocht Max, een goede investering met zijn vijf goals en acht assists.'

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Denk jij dat Ajax het seizoen afsluit met een 0-2 overwinning op Vitesse? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.