Spaan: 'Donny dreef Midtsjø tot wanhoop'

door sammekors 14

Spaan: 'Donny dreef Midtsjø tot wanhoop'

door sammekors 14

Laatst geüpdatet

Henk Spaan is dit weekend positief verrast door het optreden van Donny van de Beek. De Ajax-middenvelder schakelde directe tegenstander Fredrik Midtsjø knap uit, waardoor de angel uit het AZ-middenveld werd gehaald.

'Zondag heb ik met plezier zitten kijken hoe Donny de centrale middenvelder van AZ tot wanhoop dreef. Van de Beek liep nauwgezet met Midtsjø mee. Doordat Midtsjø die nauwgezetheid miste, kon Donny vrij komen in het doelgebied om het eerste doelpunt binnen te koppen', stelt Spaan in zijn column in Het Parool. Met hem, Carel Eiting, Nicolas Tagliafico, Kasper Dolberg, Frenkie de Jong, Daley Sinkgraven en Noussair Mazraoui mag Ten Hag niet mopperen over het raam van zijn volgende selectie.'

'Alleen moet iemand, Patrick Ladru bijvoorbeeld, hem van de zomer bijspijkeren: Hag noemde gelegenheidsrechtsback Mazraoui verrast een 'interessante speler'. Door jarenlange chaos op De Toekomst is er zoveel knowhow verdwenen dat nauwelijks iemand nog weet dat Nous tot ver in de B-junioren rechtsback heeft gestaan', aldus een verbaasde Spaan.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.