Seedorf: 'Ajax heeft niets te verliezen'

door ArthurV 3

Seedorf: 'Ajax heeft niets te verliezen'

door ArthurV 3

Laatst geüpdatet

Clarence Seedorf denkt dat het nog weleens spannend kan gaan worden dinsdagavond, wanneer Real Madrid en Ajax het tegen elkaar opnemen. Ondanks de 1-2 overwinning van de Madrilenen in de Johan Cruijff Arena, ziet de voormalig speler van beide clubs nog genoeg kansen voor de ploeg van Erik ten Hag.

'Ajax heeft helemaal niets te verliezen en we hebben tijdens de eerste wedstrijd gezien waartoe Ajax in staat is', vertelt Seedorf in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Dat is mooi om te zien en ik denk daarom dat het ook een spannende en mooie pot wordt.'

Seedorf verwacht echter niet dat de mindere fase van De Koninklijke effect gaat hebben op de ploeg van Santiago Solari. 'Real is in de Champions League tot grootse dingen in staat. Onder druk ontstaan de mooiste dingen.'

Denk jij dat Dusan Tadic namens Ajax de openingsgoal maakt tegen Real Madrid? Zet dan in en krijg 8,5 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.